Klingspor Windpower

Klingspor Windpower valmistaa jo vuodesta 1994 hiomarobotteja, käsinohjattuja koneitä sekä hiomavälineitä modernien tuulivoimaloiden suurien roottorin lapojen käsittelyyn. Roottorin lavan pinnan muodolla ja tasaisuudella on valtava vaikutus roottorin toimintaan, ja ne voivat muuttaa tuulen virtausta sekä negatiivisesti että positiivisesti.  Roottorien mitat ovat erittäin vaikuttavia: Lavan maksimipituus on onshore-alueella noin 65 m ja offshore-alueella oin 85 m, ja paino on noin 25 tonnia. Modernin roottorin lavat valmistetaan yleensä lujitemuovista, joka vaatii vielä paljon käsittelyä valmistuksen jälkeen. 

Klingspor-hiomarobotit tuottavat yhtenäisen hiomajäljen, mutta vaikuttava myös pysyvästi käyttäjien työhön: Yksi henkilö riittää Klingspor-robottien käyttämiseen; työskentelyä epäturvallisilla tasoilla tai tikkailla ei enää tarvita. Integroitu poistoimulaitteisto estää äärimmäiset pölykertymät ja suojaa siten käyttäjän terveyttä.

Klingspor Windpower vie uraa uurtavia hiomarobotteja kaikkialle maailmaan, ja teknisesti taitava asiakaspalvelu varmistaa asiakkaiden suuren tyytyväisyyden.

Kiinnostaako? Klingspor Windpower -sivustolla on paljon kiinnostavia tietoja koneista ja ratkaisusta globaalille tuulivoimala-alalle.

Windpower-asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja neuvovat puhelimitse ja sähköpostin välityksellä